thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Nieuwe Android-telefoon gekregen? Met deze 21 tips en trucs word je zo een pro

Ben je dankzij de feestdagen een smartphone rijker? Met deze tips voor besturingssysteem Android stel je hem helemaal in naar wens, verlies je nooit nog foto's en gebruik je de slimme functies om je leven te vergemakkelijken. Zowel voor beginners als gevorderden!

32 reacties

  • Marc Wouters

    6 jaar geleden
    Marijke, aanpasbaarheid is net één van de sterke punten van Android die een iPhone bijvoorbeeld volledig ontbreekt. Net de grafische interfaces kan je volledig wijzigen. Je kan er zelfs een iOS uiterlijk op op krijgen. Een andere launcher heet dat. Je kan maw zelf je telefoon inrichten zoals je dat graag hebt. Ik heb bijv. liever een app tray, maar Huawei en andere hebben dat niet die lijken op dat vlak meer op iPhone. Wel je kan dat aanpassen dat je dat ook zo hebt.
  • Steve Van der Vekens

    6 jaar geleden
    Dit is meer een folder voor mensen wie niet weten wat een Android-telefoon is.
  • Nick Demeyere

    6 jaar geleden
    Erny leeft op een andere planeet
  • Frans Dedokker

    6 jaar geleden
    Iphone is rommel!
  • Marijke Braeken

    6 jaar geleden
    IPhone is logischer menu. Android is een rommeltje door elkaar. Toch gaat mijn voorkeur naar android, deels uit gewoonte, deels voor apps en zeker prijs kwaliteit bv heb een S7 dat is een prima toestel en koste vorig jaar 'n stuk minder dan een iPhone VAN DEZELFDE eigenschappen