Hoe goed ken jij jouw gemeente? Doe mee aan de regioquiz van Het Nieuwsblad

© rr

Weet jij hoeveel inwoners jonger dan 18 jaar jouw gemeente telt? En hoeveel de inwoners er gemiddeld verdienen? Dan weet je vast ook hoeveel baby's er iedere maand geboren worden in je gemeente, toch? Als je dat allemaal weet, dan heb jij wellicht de juiste papieren om hoge toppen te scheren in de nieuwe regioquiz van Het Nieuwsblad.

stl

De regioquiz van Het Nieuwsblad is de ideale manier voor nieuwe inwoners om hun gemeente beter te leren kennen. Maar ook voor honkvaste anciens in een gemeente is het de ideale manier om je kennis van de thuisbasis wat bij te schaven.

Met wat logisch verstand, een stevige achtergrondkennis en hier en daar een portie geluk, doe je wellicht beter dan Louis Tobback, de Leuvense burgemeester die zich vorig jaar aan de regioquiz waagde (zie video). Wie weet steek je ook Daniël Termont, Vincent Van Quickenborne en Bart De Wever naar de kroon.

Deelnemen kan via deze link.

Veel succes!

ayer_52e6",wid:"_1467261",uiconf_id:"21813201",flashvars:{doubleClick:{plugin:!0,adTagUrl:prerollUrl},vast:{plugin:!0,postrollUrl:prerollUrl.replace("preroll","postroll"),loadAdsOnPlay:!0},adsOnReplay:!0,metadataProfileId:3063771,requiredMetadataFields:!0},cache_st:"1406844806",entry_id:"1_cyyfg3gu"}),kWidget.addReadyCallback(function(e){function a(e){gemiusStream.event("21813201",r,l,e);var n=a.caller.toString();console.log("gemiusStream.event: "+e+"@"+l+"sec - totalTime: "+i+"sec - Caller: "+n)}var n=document.getElementById(e),r="1_cyyfg3gu",t="nGEwQsgXJ7hprExa7E7U9MdvHZF8JkboWpPj7lWEnH3.G7",l=0,i=0,o=0,d="undefined"==typeof MEDIAHUIS?"nw":MEDIAHUIS.config.page_sectionname,c=[{name:"_SCT ",value:"news"},{name:"se",value:d},{name:"ct",value:"nw"},{name:"st",value:"vid.wex.frag.vod.free"},{name:"tv",value:"news"}];n.kBind("metadataReceived",function(){var e,a=n.evaluate("{mediaProxy.entryMetadata}");i=n.evaluate("{mediaProxy.entry.duration}");var r=document.getElementsByClassName("video-source-origin");if(r.length>0)for(var t=r.length;t>=r.length;t--){var l=r[t-1];l&&l.parentNode.removeChild(l)}if(a&&a.Source){var o=a.Source;switch(o){case"ATV":e="atv";break;case"TVL":e="tvl";break;case"TVO":e="tvoost"}if(e){var d="www."+e+".be",c=document.createElement("div"),s=n.parentNode;c.className="video-source-origin",c.innerHTML="Bekijk meer video's van "+o+' op

",s.parentNode.insertBefore(c,s.nextSibling)}}}),n.kBind("playerUpdatePlayhead",function(e,a){l=l!=Math.round(e)?Math.round(e):l}),n.kBind("changeMedia",function(e,a){gemiusStream.closeStream("21813201",r,l),r=e.entryId,gemiusStream.newStream("21813201",r,i,c,[],t)}),n.kBind("playerStateChange",function(e){"buffering"!=e&&("playing"==e&&0==l&&o||(i>l&&a(e),0==l&&"playing"==e&&(o=1)))}),n.kBind("doStop",function(e,n){i>l&&a("stopped")}),n.kBind("seeked",function(e){i>l&&(l=e,a("seekingStarted"))}),n.kBind("playerPlayEnd",function(e,n){a("complete")}),n.kBind("doReplay",function(e,n){gemiusStream.closeStream("21813201",r,l),l=0,r=e.entryId,gemiusStream.newStream("21813201",r,i,c,[],t),a("playing")})})

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus