Griet Vanhees en Anthony Kumpen
Volledig scherm
Griet Vanhees en Anthony Kumpen © Dieter Bacquaert

Anthony Kumpen en Griet Vanhees zien skireis in rook opgaan door vliegmaatschappij: "Slechtste service ooit"

showbizzIn de kerstvakantie overkwam het radio-dj Peter Van De Veire en nu is ook Anthony Kumpen razend op een luchtvaartmaatschappij. De voormalig racepiloot wilde met zijn gezin gaan skiën, maar de reis viel in het water na een misboeking. Anthony uit zijn woede op Twitter: "Moet ik ze aanklagen?" vraagt hij zich af.

11 reacties

  • Roger Forier

    6 jaar geleden
    Een Vanderveireken doen.....
  • Jan Maarten

    6 jaar geleden
    Wat zijn dat nu voor azijn reacties, ik ken die man niet maar hij heeft wel overschot van gelijk. Een boeking is als een contract, je hebt er trouwens al voor betaald, en dat verbreek je niet eenzijdig. Dubbele boeking = dubieus/crimineel gedrag en dat moet je niet "normaal" vinden. Deze vliegmaatschappijen mijden !
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Dit moet de absolute domper op hun leven zijn. Ik zou zeggen: probeer het volgend jaar nog eens een keer. En laat het ons weten. Wij wachten met veel ongeduld.
  • Jef joossens

    6 jaar geleden
    Als je de grote jan wil uithangen huur dan een privéjet of betaal voor een normale lijnvlucht dan heb je die problemen niet.
  • willem coopman

    6 jaar geleden
    Na VDVeiren nu de VIP's Kumpen en zijn madam, ik heb echt medelijden met deze toch wel zeer belangrijke mensen. Ze moesten maar eens weten hoe slecht zij het hier hebben, een doorsnee Belgisch gezin kan gemakkelijk 3 keer per jaar op reis enzij slagen er niet in om die ene moeilijk geboekte skireis te maken...de tranen staan me in mijn ogen