Slechte start van het nieuwe jaar voor Kim Kardashian en Kanye West

Het was geen goed begin van het nieuwe jaar voor Kim Kardshian en Kanye West. Hun zoontje Saint (2) moest enkele dagen geleden in allerijl naar het ziekenhuis gebracht worden met een zware longontsteking. Momenteel is het ergste voorbij, zo zegt de realityster dinsdagnamiddag zelf op Instagram.

vwh

“Mijn liefste babyjongen is zo sterk. Na drie nachten in het ziekenhuis te hebben doorgebracht, waar hij verschillende intraveneuze behandelingen kreeg en aangesloten was op zuurstofmachines, was ons eindejaar een uitdaging”, schrijft ze bij een zwart-witfoto van zichzelf en haar jongste telg.

“Een longontsteking is zo eng. Ik wil elke verpleegkundige en dokter bedanken die de klok rond zo hard werkt. We zijn jullie allemaal heel dankbaar! Saint is nu thuis en al beter. Hij is zo moedig dat ik bijna zeker weet dat hij de rit in de ambulance cool vond. Mijn sterke Saint!”, staat er nog bij te lezen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER