James Arthur
Volledig scherm
© James Arthur

Solden starten al meteen met fikse kortingen

BinnenlandVandaag gaat de koopjesperiode officieel van start. Door het warme winterweer was de verkoop dit seizoen maar matig, waardoor er nog veel in de rekken ligt en kooplustigen al vanaf dag één grote kortingen kunnen scoren. De winkeliers zelf zijn minder enthousiast: zij verwachten een lagere verkoop dan tijdens de wintersolden van vorig jaar.

6 reacties

  • gustaaf guldentops

    6 jaar geleden
    daaraan ziet men hoe het publiek in de zak gezet wordt,tot 50´% korting dat wil zeggen dat men de rest van het jaar 50% teveel betaald.het zijn allemaal dezelfde dieven en altijd maar klagen.
  • vicky vanderweyen

    6 jaar geleden
    Ga vandaag een kijkje nemen misschien is er minder volk door het slechte weer,veel aangenamer om rustig rond te neuzen,ik ga zeker niet naar de shoppingcentra's,daar zal het over de koppen lopen zijn.
  • Jens Vranckx

    6 jaar geleden
    schandalig als je bedenkt dat ze nog steeds winst maken, vraag je dan eens af wat de werkelijke waarde is. Als ze maar tot de laatste cent uit je zakken kunnen halen (niet alleen de schuld van de zelfstandige) Maak gewoon geen overschot meer en het 'soldenprobleem' is zo verdwenen.
  • Georges Vande Velde

    6 jaar geleden
    Solden ? Oude rommel en/of buiten normale maten of ander brol . Wedden dat volgend jaar bij de “solden” terug een deel van die oude rommel te vinden is. En de massa trapt erin.
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    Daar is men op het journaal ook al meer dan een week over aan het zeveren.