© hbvl

14-jarige Peerse DJ hot in Nederland: "Ik weet hoe ik moet omgaan met deze wereld vol alcohol en drugs"

Je bent jong en je wilt wat. Dat moet de 14-jarige Lavanya Raghoenandan uit Peer ook gedacht hebben. Reeds op haar 9de kreeg ze de DJ-microbe te pakken. Nu, 5 jaar later, ligt Nederland aan haar voeten en komt haar plaat uit in Israël. "België zal ook nog volgen, maar ik begin voorlopig in Peer." lacht de jonge DJ die als Kendis achter de draaitafels staat.

malbrechts

Het gaat goed voor de 14-jarige dame, en laat dat nu een understatement van formaat zijn. Ze krijgt volop aanbiedingen en draaide vorig jaar zelfs op Sonic en op ADE, het belangrijkste evenement ter wereld op gebied van elektronische muziek. Ze heeft uiteraard ook wel een grote troef: Kevin Saunderson, een zeer grote naam in de technowereld, is haar oom en Sandro Silva haar neef. Het kon niet anders of de kleine Lavanya zou in dit circuit belanden.

"Ik ben eigenlijk ook via mijn vader, die labelmanager is voor een Duits platenlabel,een beetje in het vak gerold." vertelt de 14-jarige Lavanya. "Het is ook dankzij hem dat we Rotterdam hebben ingeruild voor Peer in België. Dat ligt dichter bij zijn werk en op deze manier kan ik België ook stilaan beginnen in te pakken." Haar vader vervult intussen ook de rol als manager voor de jonge Kendis.

Harde wereldHet is best een beetje verwonderlijk dat een jongedame van 14 voortdurend vertoeft op festivals en clubs die ze eigenlijk pas over enkele jaren legaal kan bezoeken. Gelukkig is de jonge artieste zich goed bewust van de harde wereld waarin ze terecht gekomen is. "Ik weet hoe ik moet omgaan met het nachtleven," zegt Kendis "Ik zeg absoluut neen tegen drugs en alcohol interesseert me ook helemaal niet. Het is ook zo dat men mij wettelijk maar mag boeken tot 23u. Later dan dat mag ik niet werken op mijn leeftijd. Dat geldt voor zowel Nederland als België. Als mensen me aan het werk willen zien zullen ze voorlopig dus iets vroeger moeten vertrekken."

Hier kan je DJKendis live aan het werk zien:

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer