© VIER / Tim De Backer
Volledig scherm
© © VIER / Tim De Backer

Philip Cracco en Aisha uit ‘The Sky is the Limit’ zijn alweer uit elkaar

ShowbizzHet nieuwe jaar staat ook garant voor een nieuw hoofdstuk in de relatie van de gefortuneerde zakenman Philip Cracco (55) en Aisha Van Zele (33). Het koppel, dat we leerden kennen in ‘The Sky is the Limit’, ging de laatste maanden regelmatig uit elkaar, om dan toch terug een koppel te vormen. Maar nu zijn ze dus opnieuw uit elkaar.

26 reacties

  • Brigitte Staes

    6 jaar geleden
    Waarschijnlijk jaloers op de vissen.. Die krijgen net iets meer aandacht.. haha
  • Claude Van Isterdael

    6 jaar geleden
    Hebben de kranten niks beters te melden dan deze soap, binnenkort wedden op Unibet wanneer ze opnieuw uit-of bij mekaar zijn ?
  • Tony Vanheste

    6 jaar geleden
    Dat hebt ge met Interim liefde
  • Mustafa Weinbaum

    6 jaar geleden
    Ze wil de rol van trophy wife van zich afschudden, maar dat wil haar maar niet lukken omdat dat net haar meest waardevolle talent is. Ze keert wel terug naar haar sugar daddy wanneer het weer even tegenvalt.
  • Straight on No way back

    6 jaar geleden
    oooooo episode nummer 25687! en hij maar zwaaien met zijn handjes naar andere jonge lieve poesjes, vreemd dat hem nog geen zaken ten laste gelegd worden zoals bij Bart Depauw? vreemd!
  1. Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer
    Celebrities

    Fans bezoeken massaal Londens café dat door Taylor Swift wordt genoemd in nieuw nummer

    Een café in Londen trekt opvallend veel extra bezoekers nadat Taylor Swift het vermeldde in een nummer op haar nieuwe album. In het lied zingt de 34-jarige zangeres onder meer over een ex die een bar genaamd ‘The Black Dog’ ingaat. Een uur na het verschijnen van ‘The Tortured Poets Department’ zakten verschillende fans al af naar de bar in de wijk Vauxhall. Het personeel van ‘The Black Dog’ moest naar eigen zeggen zelfs fans wegsturen, omdat het er te veel waren. Voor fans blijft het trouwens nog steeds een raadsel over wélke ex Taylor nu precies zingt in het nummer.
  2. Fel vermagerde Johnny Depp laat oog vallen op peperduur Italiaans kasteel : Amerikaanse acteur krabbelt weer recht na scheiding van Amber Heard
    PREMIUM
    Celebrities

    Fel vermagerde Johnny Depp laat oog vallen op peperduur Italiaans kasteel : Amerikaan­se acteur krabbelt weer recht na scheiding van Amber Heard

    “Hij leeft veel gezonder dan vroeger.” Het gaat weer goed met Johnny Depp (60). De Amerikaanse acteur verscheen strak in het pak én met een nieuwe coupe op de Britse première van zijn film ‘Jeanne du Barry’. En ook financieel lijkt het de Hollywoodlegende voor de wind te gaan. Zo heeft Depp zijn oog laten vallen op een Italiaans kasteel ter waarde van 4 miljoen euro. Maar hoe is het gesteld met de financiën van de acteur na zijn vechtscheiding met Amber Heard? Een overzicht.