Zuhal Demir bijt terug.
Volledig scherm
Zuhal Demir bijt terug. © Photo News

Zuhal Demir reageert op Boef: "Je bent een dwaas, zielig mannetje"

CelebritiesDe spottende uitspraken van Boef over een groep meisjes die hem een lift gaven op oudejaarsnacht - en daarna over alle vrouwen die uitgaan in het algemeen - schoten collectief in het verkeerde keelgat. Ook staatssecretaris Zuhal Demir bijt terug via Facebook.

64 reacties

  • Seppe Cools

    6 jaar geleden
    Adam Anvers, dit soort rappers zijn een maatschappelijke ziekte en dan is een politiek antwoord of mening gewenst. Het is niet omdat jij het wil negeren, dat het geen deel uitmaakt van de wereld van onze jeugd. Reactie van de politiek is dan ook terecht. Zo minimaal is het niet wanneer onze jongeren worden aangezet tot vrouwenhaat of minderwaardigheid.
  • Gerrit Van dijck

    6 jaar geleden
    Zuhal demir .Ik wist niet dat je minister van buitenlandse zaken bent??? Boef is een zanger uit Nederland?!!!!!en u ??!!! Je hebt politiek geen recht van commentaar.beetje misleiden van aandacht .hier in België problemen genoeg. Geen commentaar op Panama papers?...
  • Eric Servaes

    6 jaar geleden
    Rapmusic (?) : is geen muziek maar gezwets.
  • Adam Anvers

    6 jaar geleden
    Als mevrouw Demir op zoiets reageert, vraag ik mij soms af of het aan ons onderwijsniveau ligt of aan iets anders .... hoe geraakt iemand aan zo'n topjob? Zal onbeantwoord blijven denk ik!
  • Esther Leysen

    6 jaar geleden
    Rudi de schrijver is nog zo iemand dat denkt dat het over een Marokkaan gaat. Zelfs al hebben de Marokkanen er niks mee te maken krijgen ze de schuld. En al was het een Marokkaan, wat heeft dat ermee te maken. Wij veralgemenen nogal graag. Dit gaat over een individu die fouten heeft gemaakt niet over een hele gemeenschap.