ANP Kippa
Volledig scherm
© ANP Kippa

"Ik schaam mij kapot": Boef put zich uit in excuses op Radio 1

Boef was vanavond te gast in het Radio 1-programma 'De Wereld Vandaag'. Hij kwam er tekst en uitleg geven over alle heisa die rond hem is ontstaan. Wat vooral opviel: hoewel Boef eerder nog defensief reageerde, heeft hij nu zich toch uitgebreid geëxcuseerd. "Ik kan niet meer doen dan dat", zucht hij. 

185 reacties

  • Daan Pieters

    6 jaar geleden
    Misschien, moeten de ouders die hier fel reageren dan ook geen plaatjes meer kopen van een crimineel die vrouwen hoeren noemt. (Of plaatjes waar een liedje van hem op staat) Zn excuses ruiken vies en onoprecht van kilometers ver
  • inge huijssoon

    6 jaar geleden
    niemand maakte heisa over zijn vrouwonvriendelijke teksten voor dit incident. alsje tot twee keer toe je persoonlijke vrouwonvriendelijke mening verkondigt op social media, mag je op de hak genomen worden, zeker als je zelf drinkt en bovendien een lift van mensen aanvaardt waarvan je een lage duk hebt. Als je hulp aanvaardt past dankbaarheid iets beter nietwaar
  • Jurgen Van Den Bergh

    6 jaar geleden
    Natuurlijk zijn die excuses niet gemeend. Wie denkt van wel is hopeloos naïef. Dat is enkel een poging om zijn carriere te redden. Onder vrienden zal zijn mening over vrouwen onveranderd blijven. En dat hij van zichzelf vindt dat hij een rolmodel is. Laat me niet lachen jongen. Je bent gewoon een over het paard getild straatboefje dat eigenlijk thuishoort in een verbeteringsgesticht in plaats van in de hitlijsten.
  • André Van der Poorten

    6 jaar geleden
    En gaan die nog een platform geven !!!! Doodzwijgen die vent !!!!!
  • Leo van Houtven

    6 jaar geleden
    Die man moet eens eerst naar zich zelf zien wat voor iemand hij is . Voor mijn part zou hij hier in België niet meer mogen optreden . hij kan beter terug naar zijn geboorte land gaan .
  1. KIJK. Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”
    Play
    BV

    Tweede date van Candice Martens loopt op voorhand al helemaal mis: “Oh mijn God, ik heb afgezien!”

    Candice Martens heeft een nieuwe date te pakken via Tinder. Candice (34), bekend uit ‘Blind getrouwd’, vertelde zo’n twee weken geleden dat ze klaar was om opnieuw te daten. Ze deelde toen alles over haar eerste date-ervaring en doet dat nu opnieuw. Al bleek er bij die tweede date op voorhand al heel wat mis te lopen. “Hij stuurt dat hij een tafeltje gereserveerd heeft, maar ik heb al gegeten!”, vertrouwt Candice haar volgers toe. Daarna blijkt dat ze heeft afgesproken in een wijncafé. “Ik ben vergeten zeggen dat ik geen alochol meer drink ...”. Na de date zit ze dan weer met een ander dilemma in haar hoofd: “Is hij niet te braaf voor mij?”
  2. Karen Damen en haar zoon zijn meer dan ooit op elkaar aangewezen: “Thuis krijg ik onvoorwaardelijke liefde van Sky. De rest vind ik elders”
    PREMIUM
    BV

    Karen Damen en haar zoon zijn meer dan ooit op elkaar aangewezen: “Thuis krijg ik onvoorwaar­de­lij­ke liefde van Sky. De rest vind ik elders”

    “Hij heeft snel gemerkt dat zijn ouders opnieuw gelukkig zijn.” De belangrijkste man in het leven van Karen Damen (49) sinds ze gescheiden is, is zonder twijfel haar zoon Sky (14) , die - voorlopig - voltijds bij haar inwoont. In ‘Story’ vertelt Karen nu openlijk over hun hechte band, de impact van haar scheiding op haar gezin en haar liefdesleven. “Ik ben een gezonde vrouw, op alle vlakken.”