Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Horeca blijft slokop faillissementen in 2017

BinnenlandMeer start-ups

19 reacties

  • Hugo Van Haevre

    6 jaar geleden
    Ze hebben gewoon geen benul van hoe ze een prijs moeten berekenen, op donderdag is de dagschotel biefstuk frit en slaatje voor 11 € en perfect, en voor een salade vragen ze dan 19 € maar daar zullen gouden blaadjes in liggen zeker, welk onderscheid zit hier in prijs aankoop en verkoop
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Naarmate de ongelijkheid toeneemt en de middenklasse verarmt zal de horeca het slechter doen. Die moet het hebben van de welvarende burger. Niet van een minderheid rijken die bij hen toch niet over de vloer komt. Blijven stemmen dus op conservatieve neoliberale partijen is de beste garantie op een faling.
  • Lucas De groot

    6 jaar geleden
    Veel te duur en je krijgt heel weinig.
  • Ferdinand Nuyts

    6 jaar geleden
    En dan is nog den helft en meer in het zwart.
  • Soraya Lauwers

    6 jaar geleden
    Cor, draai zelf eens enkele maanden mee in de horeca! En nee ze hebben allemaal geen dikke bak voor de deur staan. Mijne is 19 jaar oud geen centrale vergendeling geen airco, ... En die hoge prijzen zijn geen plezier voor ons. Als je gaat zien hoeveel uren we kloppen voor een loontje dat dikwijls nog onder het minimum ligt. Als ik kon verkocht ik een pintje aan een euro maar dan moet ik zelf nog bijleggen...sorry die centen heb ik ni!