FEL
Volledig scherm
© FEL

Man dood teruggevonden nadat die was weggelopen uit spoedafdeling ziekenhuis

17 reacties

  • René Lippeveld

    6 jaar geleden
    Nee, Godelieve, mij geen woorden in de mond leggen aub. Ik weet over wie ik spreek en ook over welk ziekenhuis ik spreek. En ik weet dat werken op een spoeddienst niet gemakkelijk is. Maar ... ik weet ook dat een blad met kleuren (triage, hé) tegen de muur hangen gemakkelijk is, dat empathie geen geld kost en dat het bij mijn intussen overleden moeder vijf uren kostte tussen aanmelding en kamer op geriatrie. Ik ben nog altijd boos, met recht en reden, en dat mag u gerust weten.
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Het kan en moet veel sneller op spoed. Ik kan er van meespreken. Breek mijn mond niet open. Gelukkig zitten daar echte bekwame artsen tussen. Maar de organisatie loopt mank. De Block wanneer begin je aan de opkuis?
  • Lieve Vandamme

    6 jaar geleden
    Mevrouw Vod, U was één patient van de overvolle spoedgevallen , waar in de eerste plaats de héél zieke en zwaar getraumatiseerde personen worden behandeld, en artsen en verpleegsters , ook op de feestdagen , weten wanneer ze beginnen , véél overuren kloppen,en niet aan feesten denken, maar mensen uit de nood helpen......
  • MYRTHE PASS

    6 jaar geleden
    @Aaron: Het voorval in Brugge is te vergelijken met het voorval in Geraardsbergen. Beide patiënten hadden een zware hoofdwonde, weigerden hulp van medici en overleden (enkele) uren later. Bij een zware hoofdwonde kan een hersenbloeding of zwelling van de hersenen ontstaan. Ik denk dat dit gebeurde met de vrouw in Brugge. De man in Geraardsbergen was waarschijnlijk verward en kan van ontbering overleden zijn.
  • Kristel Pluche

    6 jaar geleden
    Ik verschiet daar ook niet van, ik heb vorige maand 13 uur tot 19 uur op spoed gezeten met mijn zoon voor een appendix, echt vlug word je daar niet geholpen.