De Tesla Model 3.
Volledig scherm
De Tesla Model 3. © AP

Nog meer vertraging voor Tesla Model 3

Tesla heeft een productiedoelstelling van zijn Model 3 verder voor zich uitgeschoven. De maker van elektrische auto's denkt nu niet eerder dan halverwege dit jaar 5.000 wagens per week te kunnen afleveren van het type. 

6 reacties

  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Denk dat dat een enorme flop wordt, eventjes naar de Ardennen en dan een dag uitslapen om dat ding op te laden en wie maakt de elektriciteit ? vervuilende centrales. Maar met een goede batterij misschien,en niet vergeten een zee van werklozen als het dan lukt, geen olie verversen geen onderhoud ..........beloofd voor de mechaniekers.
  • censor

    6 jaar geleden
    die electrische auto's uitrusten met depanage- kit....namelijk een trapperstechniek van een skelter of fiets, te installeren na verkeerde inschatting,actie-radius, gebruik electrische wagen...je moet minimum met twee m/v zijn, anders lastig karwei.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    @Rudy Huybens ,als je geen verbruikers opzet en zeer gunstige omstandigheden ,met radio ,airco ,lichten enz rij je hooguit 300 km en woon je in de Ardennen waar je nooit vlak kan rijden maar helling op en af doe er dan nog maar tiental km vanaf.
  • kris verbeek

    6 jaar geleden
    Naar het schijnt zijn de electrische wagens meer vervuilend dan benzine wagens. Ze rijden wel zacht maar de elektriciteit moet toch nog van ergens komen. Van het elektriciteitsnet bv. En daar loopt het mis. Want het elektriciteitsnet wordt opgewekt in grote al dan niet verouderde elektriciteitsturbines. En daarom zijn elektrische wagens nog steeds meer vervuilend dan benzine-wagens.
  • Jan Verstrepen

    6 jaar geleden
    Stroom moet je ook produceren dus is dit gewoon het verleggen van het probleem van de vervuiling. En die giftige batterijen gaan wie die ook naar Afrika versassen of naar China en zo verder de planeet vergiftigen.