Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kruidvat stopt met verkoop van tabak

Winkelketen Kruidvat stopt met de verkoop van sigaretten. Dat zegt CEO Gerard van Breen van moederbedrijf A.S. Watson Health & Beauty Benelux in een interview met de Nederlandse krant Algemeen Dagblad. Ook in de zusterketen Trekpleister - die enkel in Nederland actief is - zullen op termijn geen rookwaren meer worden verkocht. De Stichting tegen kanker is tevreden met de beslissing: "Dit kan een nieuw tijdperk inluiden als ook andere ketens dit beleid gaan volgen".

53 reacties

  • edgard gielis

    6 jaar geleden
    werken voor het kruidvat is ook ongezond rot uren veel sleuren met dozen en onderbetaald
  • edgard gielis

    6 jaar geleden
    lach wekend voor de gezondheid als die cao eerst ziet maar zijn eigen personeel rot uren en onderbetaald ik ken mensen die er gewerkt hebben en pesterijen nog maar te zwijgen wat u nog moet doen als men zwanger ben op het laatste met dozen sleuren en met paletten
  • Jan Delafontaine

    6 jaar geleden
    Waarom nog roken ? Het is al lang uit de mode, het is ongezond, je stinkt ervan en er zijn tegenwoordig talloze hulpmiddelen om te stoppen.
  • Jean West

    6 jaar geleden
    Iedere winkel doet wat hij wilt en iedereen koopt wat hij wilt.
  • Freddy Madou

    6 jaar geleden
    Kruidvat verkoopt reeds sigaretten van ongekende merken ,en daar willen ze vanaf en doen het zo op deze manier om op te vallen ,terwijl kruitvat een winkel is met vele namaak en rommel ,80% niet rokers krijgen longkanker ,hoe zou dat toch komen , een niet roker .