© Marc Herremans - Mediahuis

Philip Cracco breekt alweer met Aisha

De knipperlichtrelatie tussen zakenman Philip Cracco (55) en Aisha Van Zele (33), het glamourkoppel uit The Sky Is the Limit, flikkert ook in het nieuwe jaar lustig verder. Een maand na de vorige reanimatie van hun liefde lijkt die alwéér bekoeld.

dvg

Op Facebook postte Cracco drie gebroken hartjes, Aisha veranderde haar relatiestatus naar ‘vrijgezel’. “We hebben inderdaad even een pauze ingelast”, vertelt Cracco. “Veel wil ik daar niet over kwijt. We werken aan onze relatie. Dat er de voorbije maanden problemen zijn geweest, klopt niet.”

Nochtans getuigde Aisha onlangs nog over hun strubbelingen. Nadat zij Cracco had gesteund tijdens zijn strijd tegen prostaatkanker, braken de twee met elkaar en lijmden ze nadien nóg twee keer de brokken. Hoofdreden van de moeilijkheden is Aisha’s kinderwens: zij wil er eentje, maar omdat Cracco al twee kinderen uit een vorige relatie heeft, ziet hij een derde niet zitten.

“Het is vooral afwachten of we allebei bereid zijn om compromissen te sluiten”, zei Aisha in november. “Er is liefde genoeg tussen ons, dat zal nooit een probleem zijn. Maar ik ben toch voorzichtiger geworden. Ik weet niet of we deze keer zullen samenblijven. De toekomst zal uitwijzen of wij voor elkaar gemaakt zijn.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER