“Als je meedoet aan die seksfeestjes, vergeet dan maar dat je ooit je eigen bedrijf hebt of dat iemand ooit nog in je zal investeren”, zegt een anonieme vrouwelijke ondernemer. “Die deur blijft dan gesloten. Maar als je níet meedoet, dan word je buitengesloten. Het is kiezen tussen de pest en de cholera.”
Volledig scherm
PREMIUM
“Als je meedoet aan die seksfeestjes, vergeet dan maar dat je ooit je eigen bedrijf hebt of dat iemand ooit nog in je zal investeren”, zegt een anonieme vrouwelijke ondernemer. “Die deur blijft dan gesloten. Maar als je níet meedoet, dan word je buitengesloten. Het is kiezen tussen de pest en de cholera.” © Thinkstock

Exclusieve seksfeestjes leggen machtsverhoudingen in Silicon Valley bloot: “De mannen hebben seks, de vrouwen worden genaaid”

In alcohol en drugs gedrenkte seksfeestjes zijn de nieuwe norm voor de rijke elite van Silicon Valley. De jonge hitsige techies die de bacchanalen organiseren, behandelen hun vrouwelijke collega’s als goedkope hoertjes op wie ze hun fantasieën kunnen botvieren tijdens orgieën. Voor de vrouwen is het een duivels dilemma: gaan ze niet, dan lopen ze deals en contracten mis. Gaan ze wel, dan neemt niemand hen nog serieus.

55 reacties

  • Michael Peeters

    6 jaar geleden
    Iedereen die wat blijft hangen op personeelsfeestjes weet dat vrouwen daar niet met een dilemma zitten, en al zeker niet tegen hun goesting, eerder met goesting. Zonder overdrijven, ik ben van mijn vrouwelijke collega's al meer dan eens geschrokken.
  • Robert Van Garderen

    6 jaar geleden
    En de grote durers achter de lijst van Clinton. Fijne moraal.
  • Frakke Nuyts

    6 jaar geleden
    En hier niet zekers,de Roze Balletten en consoorten al vergeten.Je moest eens weten wat waar en wanneer hier echte porno partys worden afgewerkt en vooral door wie en hoe om echt mottig van te worden.
  • paul lemmens

    6 jaar geleden
    kweekvijver voor metoo
  • Antonio Vivaldi

    6 jaar geleden
    Het preutse Amerika.