© Cristina Pedroche Navas

Nieuw jaar, nieuwe huwelijkstrend? Mensen worden gek van weinig verhullende bruidsjurk

Ben je onlangs ten huwelijk gevraagd en naarstig zoek naar die ene bijzondere trouwjurk die je bakken aandacht op je Grote Dag zal opleveren? Lees dan vooral verder. Een weinig verhullend kleed veroorzaakt op internet een storm van reacties, en we begrijpen eigenlijk wel waarom.

ehu

Elke bruid wil in het middelpunt van de belangstelling staan op haar huwelijksdag, maar met deze jurk kunnen vrouwen toch nog een stapje verder gaan.

(lees verder onder de jurk)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De foto werd online gezet door model en presentatrice Cristina Pedroche Navas (19), die de weinig verhullende jurk voor de jaarwisseling droeg in een tv-show. De jurk belandde in geen tijd op heel wat gespecialiseerde trouwsites en werd er druk becommentarieerd. Volgens een blog zijn er meer dan 200 diamanten in verwerkt en duurde het meer dan 240 uur om de jurk te maken.

© Cristina Pedroche Navas

Wie de jurk zelf iets te uitdagend vindt of vreest dat oma het dessert op het huwelijksfeest anders niet zal halen, kan opteren voor de bijkomende, rode jurk die erover gedragen wordt.

© Cristina Pedroche Navas

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Mode & Beauty