Dit Panos-filiaal kreeg twee ramkraken in amper één maand te slikken: 20-jarige verdachten opgepakt

Voor de tweede keer in minder dan een maand tijd werd er ingebroken in broodjeszaak Panos in de Markstraat in Izegem. De vermoedelijke daders, twee 20-jarigen, konden opgepakt worden.

bfr

De dieven pasten net zoals de vorige keer dezelfde handelwijze toe: de glazen voorgevel van de zaak werd kapotgeslagen. Uit de winkel werd de lade met geld gestolen.

Een buurtbewoner zag enkele jonge personen weggelopen naar de Markt toe. De politie kwam ter plaatse, maar vond de daders niet terug. De Panos is vandaag gesloten, maar morgen terug open. Vanmorgen ruimden medewerkers van de keten het vele glas in de zaak.

De daders van de twee inbraken werden intussen gevonden en gearresteerd. Het gaat om twee 20-jarigen uit de regio. “Het gaat om twee gokkers wiens geld van de vorige inbraak op was”, luidt het bij het parket van Kortrijk. Zij werden door de politie tegengehouden in de politiezone Mira, de omgeving van Waregem. In hun voertuig werd onder ander een hamer teruggevonden waarmee ze de glazen toegangsdeur van de broodjeszaak kapot mee sloegen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen