Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photonews

Nu is het aan korpschef om islamofobe Brusselse hoofdinspecteur gepast te straffen

BinnenlandHet onderzoek naar een hoofdinspecteur van de politie Brussel West die op zijn Facebookpagina een aantal islamvijandige en gewelddadige posts zou geplaatst hebben, is afgerond. Het dossier werd overgemaakt aan de korpschef, die de nodige maatregelen zal treffen. Dat meldt commissaris Johan Berckmans.

11 reacties

  • Olivier Magnus

    6 jaar geleden
    Deze inspecteur zit middenin de dagdagelijkse Brusselse realiteit. Men zou zich moeten afvragen hoe het komt dat deze man islamofoob werd. Ik denk dat hij daar goede redenen voor had, wetende dat er zelfs infiltranten in het politiekorps zaten/zijn die belangrijke info deelden met terroristen.
  • Hendrik Goris

    6 jaar geleden
    Islamofoob?Betekent gewoon dat men bang is van de islam. Gewoon de waarheid zeggen over deze religie van het zwaard wordt straks ook al "haat verspreiden".
  • Mark Klaver

    6 jaar geleden
    de waarheid kwetst sommigen
  • p. devillé

    6 jaar geleden
    Hoe kan kritiek op een gedachtengoed dat mensen per definitie opdeelt in goeden en slechten als iets negatief beschouwd worden.Dat zou dan willen zeggen dat men ook het duits gedachtengoed van de jaren 30 wat betreft de joden niet zou mogen bekritizeren.
  • dirk vanderaa

    6 jaar geleden
    Moest alles hier in verhouding staan, dan zou de hoofdinspecteur enerzijds een lichte disciplinaire straf krijgen en zou Molenbeek anderzijds er al lang als een spookgemeente uitzien gezien praktisch elke inwoner van allochtone afkomst er een straf zou moeten uitzitten.