REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Trump woedend over boek: "Vol leugens en bronnen die niet bestaan"

President Trump is woedend over de nakende publicatie van Fire and Fury, een controversieel boek over zijn eerste jaar in het Witte Huis. "Het is een boek vol leugens, verkeerde interpretaties en bronnen die niet bestaan", fulmineert de Amerikaanse president op Twitter. De publicatie van het nieuwe boek is vooruitgeschoven naar vandaag. 

25 reacties

  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    'Sexschandalen die kant noch wal raken...'? Er bestaat een interview op band waarop hij ligt op te scheppen over zijn sexuele escapades... Zelfs dit feit is te moeilijk om door te dringen bij sommigen.
  • Werner Cammerman

    6 jaar geleden
    Ik geloof Trump, Hij zit in een hetze die niet te stoppen is, Sexschandalen die kant noch wal raken, verdacht makerijen. Jaloezie om dat hij het toch waarmaakt.verzinsels, enz;
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Bronnen die niet bestaan? Bestaan Bannon en Walsh dan niet, om er maar twee te noemen? Allebei conservatief en (extreem)rechts, dus toch wel onverdachte bronnen, en niks "hearsay"! 200 medewerkers geïnterviewd: die liegen niet allemaal, hé! En zoals zovelen hier zeggen: waarom is Trump zo ziedend als het allemaal verzinsels zijn?
  • Christina Van Dyck

    6 jaar geleden
    Trump denkt dat hij onaantastbaar is, gevaarlijke kerel met kinderachtige kuren.
  • Rik Tytgat

    6 jaar geleden
    Na de doortocht van orkaan Trump zal het voor de Amerikanen puin ruimen worden over gans de wereld.