Twitter/Bret Turner
Volledig scherm
© Twitter/Bret Turner

Zesjarige ziet méér in raadseltje dan leerkracht en krijgt daarvoor tienduizenden likes

De waarheid komt uit de kindermond. In het geval van een zesjarige Amerikaanse leerlinge was haar waarheid alvast een pak diepzinniger dan wat de leerkracht voor ogen had. Haar antwoord op een eenvoudig raadseltje kreeg op Twitter al meer dan 284.000 likes.

26 reacties

  • Joris Vanderaert

    6 jaar geleden
    De Big Bang is zeker bewezen, en wel door een Belgische priester-wetenschapper, nl. Georges Lemaître. Wat de Big Bang veroorzaakt heeft is een andere zaak.
  • Eric Grosemans

    6 jaar geleden
    De Big Bang kan dan wel voor simpele zielen zijn, maar is wel bewezen. Iets dat men van een mystieke persoon in een wit kleed die tussen de wolken leeft niet kan zeggen.
  • BuiZerdvanderValk

    6 jaar geleden
    Ik dacht aan Gerard Joling!
  • Jean West

    6 jaar geleden
    Als Big bang voor simpele zielen is. Wat dan met zij die geloven dat god alles geschapen heeft.
  • Johan Vancaneghem

    6 jaar geleden
    Het begin van alles en het einde van overal, het begin van 'eeuwigheid' en het einde van ruimte en tijd?! Het universum is het begin van al het door ons gekende, het begin van de eeuwigheid (door dat ruimtetijd uiteindelijk de essentie van alles is) en het einde van ruimte en tijd, waar het universum stopt is ook geen ruimte en tijd meer (althans niet naar de door ons gekende, relatieve, wetmatigheden) : 'het universum' dus.