Twitter Mogi Bayat
Volledig scherm
© Twitter Mogi Bayat

Herbeleef TransferTalk van vrijdag 5 januari, met twee aanwinsten voor Mechelen en Charleroi

TransferTalkHet voetbalseizoen 2017-2018 is halfweg en dat betekent dat de clubs zich weer kunnen roeren op de transfermarkt. In onze dagelijkse rubriek TransferTalk houden we alle geruchten en voltooide transfers bij. Breken de Engelsen alweer een transferrecord, wie gaat er voor de miljoenen naar China en waar gaan de Belgische toppers heen? Hier mist u niks van het laatste transfernieuws! 

18 reacties

  • dretie munkies

    6 jaar geleden
    Als floptransfers u al te catalogeren : Verdier naar Mechelen, Harbaoui naar Waregem
  • Florent Marien

    6 jaar geleden
    Geen enkele ploeg wordt hier beter van, alleen Bayat zijn geldbeugel! Waarom nog geld in de jeugdwerking steken wanneer de eigen jeugd genegeerd wordt. Waarom zouden ouders hun kinderen nog laten voetballen daar ze toch worden vervangen door tweede en derde rang buitenlanders die dan door bepaalde journalisten als reddende engel worden voorgesteld.
  • Edward Latis

    6 jaar geleden
    Denk dat ze bij KV Mechelen echt willen zakken!
  • Olivier Magnus

    6 jaar geleden
    Wanneer gaat RSCA nog eens hun eigen beloften kansen geven ipv hun vele mislukte transfers van de voorbije seizoenen. Hopelijk blijft Amuzu speelgelegenheid krijgen. Mertens, nooit een kans gekregen wegens te klein, Kums zijn ze opnieuw gaan halen bij AA Gent, enz. D'Alberto, Foulon spelen nu al bij een andere Belgische ploeg. De toekomst van het Belgisch voetbal en de JPL is de jeugd kansen blijven geven aangevuld met enkele goede buitenlanders.
  • danny meulders

    6 jaar geleden
    goed voor Naingolan , in China maken ze zich Niet druk over een sigaretje of pintje meer als je maar speelt als een duivel