Zuckerberg erkent dat Facebook kampt met problemen als fake news en haatboodschappen.
Volledig scherm
Zuckerberg erkent dat Facebook kampt met problemen als fake news en haatboodschappen. © REUTERS

Zuckerberg erkent dat Facebook met problemen kampt en wil die met cryptomunten oplossen

iHLNDe CEO van Facebook heeft mensen die geïnvesteerd hebben in cryptomunten een beetje hoop gegeven voor het nieuwe jaar. Mark Zuckerberg heeft de Bitcoin als oplossing aangereikt voor problemen als fake news en haatboodschappen bij Facebook. De voorbije twee jaren ligt de sociaalnetwerksite mee onder vuur door deze kwaaltjes, maar Zuckerberg en co slaagden er ondanks verschillende pogingen nog niet in er komaf mee te maken.

6 reacties

  • Geert Vaelen

    6 jaar geleden
    hoe gaat die munt helpen om ervoor te zorgen dat facebook jou niet meer in de gaten houdt? beiden hebben niks met elkaar te maken. haal die hele spyware rommel van dat internet af, dat gaat wel helpen. een virtuele munt waar amper 0,001 procent van de bevolking er misschien eentje heeft gaat niks veranderen aan het spionagegedrag van al die sociale media.
  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    Facebook kampt inderdaad met een probleem mijnheer Zuckerberg en dat kan alleen opgelost worden door deze spyware te verbieden.
  • Ghislain Geerts

    6 jaar geleden
    Laat me niet lachen volledig ongeloofwaardig ze zullen de macht niet afstaan ze hebben miljoenen mensen in hun pocket die slaafs hun privacy opgeven zodat zij miljarden kunnen winnen.
  • Karel Flanders

    6 jaar geleden
    Het principe van blockchain en cryptomunten was om geld te decentraliseren, dit is aan het verdwijnen en de banken en regeringen willen er zicht op hebben. Als dergelijke multinationals er zich mee bezig houden, wordt het weer gecentraliseerd en gecontroleerd.
  • x x

    6 jaar geleden
    Iedere leugenachtige verklaring van die man heeft eerst een test ondergaan die zekerheid verschaft dat hij er beter van wordt en de rest van de wereld armer.