Gent, vuurwerk, nieuwjaar politie, lichtbal
Volledig scherm
Gent, vuurwerk, nieuwjaar politie, lichtbal © Wannes Nimmegeers

Gebruikten Gentse politieagenten buitensporig geweld bij interventie in appartementsgebouw?

BinnenlandIn Gent onderzoekt het parket of drie politiemannen buitensporig geweld gebruikt hebben tijdens een interventie in een appartementsgebouw, waarbij een dierenarts verklaarde dat hij hardhandig aangepakt werd. Dat melden de kranten van Mediahuis. De Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen bevestigt dat er een opsporingsonderzoek loopt.

8 reacties

  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Allee wat zegt Besien en Calvo daarvan als dat in Antwerpen gebeurt staat hij op de eerste rij om een mars te organiseren tegen de politie.
  • diane colman

    6 jaar geleden
    Moet de politie zich laten doen en kloppen krijgen of moeten ze zich verdedigen???? en de orde proberen te handhaven???
  • Jan Van Rompaey

    6 jaar geleden
    Zonder geweld van de agenten stop je geen criminelen. Stop met dat gezever. Klop ze murw. Gedaan met die verfoeilijke linkse bepampering.
  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    Buitensporig geweld ? De politie moet de orde handhaven en dat kan in de grote steden al lang niet meer op een zachtaardige manier. Geweld gebruiken of een pak slaag krijgen, zo gaat dat tegenwoordig.
  • Ingrid Charlier

    6 jaar geleden
    Hou toch eens op met altijd de politie in het slecht daglicht te stellen. Het is precies een sport geworden op de media tegenwoordig. Dat krapuul zal het zich wel gezocht hebben zoals zo vaak.