'De Ideale Wereld'-reporter Luc Haekens.
Volledig scherm
'De Ideale Wereld'-reporter Luc Haekens. © VIER

Opvallende eregasten op nieuwsjaardrink N-VA Leuven: Carles Puigdemont en Luc Haekens

De N-VA-afdeling van Leuven pakt uit met enkele opvallende eregasten: naast de gewezen Catalaanse regeringsleider Carles Puigdemont, tekent ook De Ideale Wereld-reporter Luc Haekens present. 

15 reacties

  • Werner van cauwenberge

    6 jaar geleden
    Uit sommige reacties kan je alleen maar besluiten dat je zelf geen voorkeur mag hebben. De anderen mogen dat wel. Dat je ergens voor bent tot daar, maar laat iedereen zijn gedacht, en wees zo sportief van hem gerust te laten. De leuze" LEEF IN VREDE" geldt ook voor een ander.
  • Herman Cohen

    6 jaar geleden
    Dat een figuur als Puigemont hier een verhaal komt opzetten tegen het socialisme tart alle verbeelding. De man is een platvloers nationalist en als we de wegen van het geld mogen geloven van een extreem rechtse fascistische strekking. Het is de schande voorbij dat dat soort parvenu's hier onder bescherming van NVA nationalisme, egoisme en platvloers fascisme mogen promoten. Wie betaald Van der Paal?
  • Luc Van Bogaert

    6 jaar geleden
    Luc Haekens,... tegen betaling, dat zegt genoeg.
  • Andté Herbots

    6 jaar geleden
    jos beverke, u zegt mijn stem krijgen ze niet meer.Wel beverke u liegt want u hebt dat nooit gedaan.
  • Marleen Gevers

    6 jaar geleden
    Natuurlijk is Haekens geen NVAer , Urbanus ook niet .... ze staan enkel voorlopig op de affiche.... tot er een graaiplaatsje vrijkomt