Action Images via Reuters
Volledig scherm
© Action Images via Reuters

VIDEO: Lukaku snoert critici de mond en loodst United met goal en assist naar volgende ronde FA Cup

Een goal en een assist: Romelu Lukaku gaf de criticasters nog eens lik op stuk vanavond. In de rol van invaller loodste onze landgenoot Manchester United voorbij Derby County in de derde ronde van de FA Cup (2-0). In het andere duel kroonde debutant Van Dijk zich tot matchwinnaar voor Liverpool in de Merseyside Derby tegen Everton (2-1). 

11 reacties

  • Peter Winne

    6 jaar geleden
    Bij die 'assist' geeft hij een pass van 2m recht op Lingard zijn knie. Dat de bal van zijn voet wegspringt hebben de kenners weer niet gezien.
  • Ronny Popelier

    6 jaar geleden
    Inderdaad mindere ploegen. En Romelu scoorde zelfs tegen Real Madrid voor de super cup. Real is een heel zwakke ploeg. Romelu scoort overal waar hij speelt en tegen wie ze spelen. Aanvaarden of niet, Romelu is een top spits en breekt alle reeds lange records. Wie doet hem na?? De zetel kritikasters.
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Het is bij de criticasters op dit forum blijkbaar nog altijd niet doorgedrongen dat het ook kan zonder zonnebrilletje.
  • philippe vander haeghen

    6 jaar geleden
    Die criticasters waren waarschijnlijk zelf wereldtoppers zeker? Zijn cijfers zijn niet min. Niet scoren tegen de toppers? So what, ze spelen met 11.
  • lucien luyten

    6 jaar geleden
    Toen hij bij WBA speelde scoorde hij tegen Liverpool en 3x tegen Man. United, bij Everton scoorde hij 2x tegen Leicester , dat zijn natuurlijk ook mindere goden ! Hoeveel maal scoorde onze trots van West Vl. tegen Leicester die toen 3é laatste stonden ?????