Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA).
Volledig scherm
Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA). © Photo News

Francken: "Andere Europese christendemocraten repatriëren wel naar Soedan"

Volgens staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) staat ons land helemaal niet alleen met het terugsturen van Soedanezen. "Ik moet vaststellen dat heel wat Europese landen met christendemocraten dat wel doen", zei Francken vanavond in Terzake.

52 reacties

  • Richard Naegels

    6 jaar geleden
    Wacht maar in andere Europese landen,wat gaat Europa met de Oostenrijkvisie doen,Merkel in Duitsland moet zich afhankelijk maken van Rood en het Le Penn verhaal in Frankrijk...Ga maar verder.....Afrika ontwricht Europa,zo simpel is dat.
  • Marc Baeyens

    6 jaar geleden
    De spreidstand van Beke is ongezien.
  • Roger Deprez

    6 jaar geleden
    Het gaat niet om de Soedanezen maar om Francken zelf, als men kijkt naar het buitenland waar het een dood gewoonste zaak is van het terug sturen en zelf een veelvoud in aantal van het Belgische. Beke zou beter eens kijken naar zijn collega's in het buitenland voordat hij uitspraken doet.
  • Andté Herbots

    6 jaar geleden
    Sinds hij als directeur afgezet is heeft hij wel veel tijd om slechte kritiek te geven.iedereen weet toch over wie we het hier hebben.
  • Sharon Debeul

    6 jaar geleden
    En dan Theo. Andere landen deporteerden toen ook mensen naar Nazi-Duitsland. Was dit toen voor België, dan ook een geldig excuus om ook maar mensen op de trein to nowhere te zetten, omdat andere landen het ook deden ?