.
Volledig scherm
. © rv/EPA

Trump verweert zich na vragen over mentale gezondheid: “Ik ben een erg stabiel genie”

Donald Trump blijft zich verweren tegen het controversiële boek dat deze week over hem is verschenen. In het boek laat auteur Michael Wolff geen spaander heel van de president en stelt hij zijn mentale toestand in vraag. Maar Trump gaat vandaag hard in de tegenaanval: “Ik ben een erg stabiel genie”, tweette hij. Ook stond hij verslaggevers te woord om die boodschap kracht bij te zetten.

161 reacties

  • peter verbruggen

    6 jaar geleden
    hij is een groot genie ... de grootste sinds de mens bestaat .... en om te voorkomen dat er nog een groter genie ooit komt, helpt hij de planeet naar de verdoemenis .. zo groot is zijn ego
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    Zoals die psycholoog Cooremans zegt: “En dat gelooft hij ook echt! Ik betwijfel of therapie nog helpt.” Trouwens, die 100 experts die zich over Trumps geestestoestand hebben uitgesproken, zullen het zeker ook niet allemaal fout hebben!
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Trump is een genie. Iemand die door God naar de aarde is gezonden om de mensheid te redden. Is er iemand met meer dan één hersencel die dit gelooft?
  • Resist You

    6 jaar geleden
    Een genie!?...Elke dag word er kapotgelachen met zo clown..Zijn uitspraken zijn typerend van en Door een narcist
  • Pete Schoonhuys

    6 jaar geleden
    Roland De Smedt, oepsie, de cijfers van de maandelijkse gecreëerde jobs liggen wel lager bij Trump dan Obama. Feiten - je kan ze opzoeken....