Foto ter illustratie
Volledig scherm
Foto ter illustratie © rv

Vrouwelijke buschauffeur krijgt vuistslag van balorige passagier

Een vrouwelijke buschauffeur van de Brusselse vervoersmaatschappij MIVB heeft gisteren aan halte Wiener in Watermaal-Bosvoorde een vuistslag op de borstkas gekregen van een passagier die wilde opstappen op de bus, ook nadat de chauffeur erop gewezen had dat ze in pauze was. 

29 reacties

  • JAN krommentak

    6 jaar geleden
    Ja als het koud is en het regent mag je bus chauffeurs afkloppen hoe is dat nu mogelijk zomaar pauzeren !
  • Luc Van Hauwermeiren

    6 jaar geleden
    En wie was die agressieve man?
  • linda thinks

    6 jaar geleden
    Bette Mosselmans geen probleem op het werk zitten we ook over elkaar en sommigen hebben dan ook al gedaan met eten als ik nog moet beginnen , trouwens waar zou je gaan zitten op de bus ? op het stuur ? dan stoort iedereen die ervoor loopt ook want ze kunnen door de ruit kijken , bovendien is de bus een werkplek voor de chauffeur daar is het wettelijk niet toegelaten te roken of eten ,ze had ook op het bord kunnen zetten geen dienst ipv de bestemming te laten staan dan zal niemand opstappen
  • Fons Casteels

    6 jaar geleden
    Redelijk wat reacties van collega's. Mag ik hen toch beleefd vragen om eens stil te staan bij de begrippen "dienstverlening" en "openbaar vervoer"? En gaan we het echt met "het reglement" oplossen? Wel, geef ONS dan vanaf nu UW reglement net voor we opstappen. Kan dat niet? Wel, doe dan normaal. En laat iemand opstappen als het koud is, als het donker is, als het regent en als u geparkeerd staat aan de halte. Iemand laten opstappen duurt tien seconden.
  • Benny Marcelo

    6 jaar geleden
    Wie een vrouw slaagt is een BOEF :-)