Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Mertens en Napoli blijven op kop, Lukaku wint knotsgekke match met Lazio, AS Roma zonder Nainggolan op eigen veld onderuit

Serie ADries Mertens en Napoli hebben geen puntenverlies geleden op de twintigste speeldag van de Serie A. De blauwhemden wonnen op eigen veld met 2-0 tegen Hellas Verona. Ook eerste achtervolger Juventus maakte geen fout op bezoek in Cagliari: 0-1. Voorts won Jordan Lukaku een spektakelstuk met Lazio, leed Dennis Praet met Sampdoria een pijnlijke nederlaag tegen kneusje Benevento en ging AS Roma op eigen veld onderuit.

4 reacties

  • frankie bressinck

    6 jaar geleden
    Die trainer van Roma wou weer eens een voorbeeld stellen. Je ziet wat er van komt! Uitgeschakeld voor de titel en veel gezeik tussen de supporters! Wat spookte ene Maradona allemaal uit tijdens de week? Maar hij stond telkens in de basis als er moest gevoetbald worden en Napels speelde 2 keer kampioen!
  • freddy cardoen

    6 jaar geleden
    Wij gaan dat varkentje eens vlug wassen dacht men bij AS Roma zonder Nainggolan.De uitslag was niet zoals zij verwacht hadden. Ik hoop dat men bij de nationale ploeg niet dezelfde fout gaat maken.
  • Lucas De groot

    6 jaar geleden
    Die uiterst rechts bovenste foto die weet toch dat er een vogelnestje op ze kop ligt.
  • Jean De Grande

    6 jaar geleden
    Ge moet Radja ook maar schorsen voor iets dat hij doet in zijn vrije tijd. En kom niet zeuren over rolmodel want als ze van het veld gestuurd worden omdat ze de tegenstander onder de mat schoffelen worden ze getroost door de staf.Ik heb liever dat de staf dan optreedt.