Man (68) spoorloos verdwenen tijdens fietstochtje: “Toen mama omkeek, was hij plots verdwenen”

© jodw

1 / 2
thumbnail: null
thumbnail: null

In Hulshout en Booischot (Heist-op-den-Berg) is donderdag de hele dag gezocht naar Frans Van Caesbroeck uit Breendonk (Puurs). De 68-jarige man verdween van de radar tijdens een fietstochtje me zijn vrouw en is sindsdien spoorloos. “Plots was hij er niet meer”, klinkt het bij de familie.

Bert Provoost, Alain Trappeniers & Theo Derkinderen

De man was woensdag met zijn vrouw met de wagen vanuit hun woonplaats in Breendonk naar Hulshout gereden voor een fietstocht in het landschap van de Grote Nete. Ze vertrokken in de buurt van monument Het Toreke in Hulshout en volgden de fietsknooppuntenroute nummer 71, “Ze zijn met pensioen en gingen geregeld fietsen. Ze waren met de auto naar die omgeving getrokken, omdat het er mooi is om te fietsen”, zegt zoon Hans Van Caesbroeck.

Maar toen ging ging het mis. Aan de Kleine Bospleinstraat in Hulshout verloor Frans’ echtgenote hem even uit het oog. “Ze dacht dat ze verkeerd was gereden en toen ze zich omdraaide, zag ze dat hij er niet meer bij was. Ze heeft dan nog even rustig afgewacht, maar kon hem niet meer vinden. Daarna is de politie verwittigd. Ik ben dan nog mee gaan zoeken, maar toen het donker was, hadden we hem nog altijd niet terug”, zegt zoon Hans.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen