Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Televisiekijkende Britten kregen (veel) meer te zien dan verwacht

In het Verenigd Koninkrijk hebben de mannelijke deelnemers aan het (nog steeds) populaire programma Celebrity Big Brother gisteren het huis mogen betreden. Dat gaat uiteraard gepaard met een hele live-show, waar al eens iets durft mislopen. Zoals een rok die valt bij het afdalen van de trap…

nkdr

De wereldberoemde dragqueen Courtney Act, echte naam Shane Jenek, heeft haar intrede in het Big Brother-huis alvast niet gemist. Bij het afdalen van de trap lijkt het alsof ze met haar hak blijft haken aan haar rok, waardoor ze het hele ding van zich af trekt. En bij gebrek aan lingerie stond de dragqueen daar in haar blootje voor duizenden kijkers.

Op sociale media en in de Britse pers kon men er niet van over dat zoiets kon gebeuren, en heel wat mensen twijfelen er dan ook aan dat het om een ongelukje zou gaan. Dat Act al jarenlang werkzaam is als dragqueen in vaak weinig verhullende kostuums doet alvast denken van niet. Volgens sommigen was het een goed geplande (en gespeelde) actie van haar om meteen in de kijker te kunnen lopen.

(lees hieronder verder)

© ISOPIX

Courtney raakte bekend na haar deelname aan de Australische versie van Idool in 2003. Ze had de eerste dag als zichzelf auditie gedaan, maar zonder succes. Toen de drag queen de volgende dag terugkwam als Courtney, lukte het echter wel om door te stoten naar de halve finale van het programma. Zij werd toen al “vreemd genoeg de meest sexy vrouw in de competitie” genoemd.

(lees hieronder verder)

© ISOPIX

Nadat Courtney in 2014 deelnam aan de realityreeks RuPauls Drag Race, waarin RuPaul Charles op zoek gaat naar ‘Americas Next Drag Superstar’, was de roem compleet voor Courtney Act. Ze won het programma niet, maar wist wel een bijzonder succesvolle carrière voor zichzelf uit de brand te slepen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer