AFP
Volledig scherm
© AFP

Iran verbiedt Engelse les op basisscholen na waarschuwing voor westerse "culturele invasie"

IranIran heeft Engelse les op basisscholen verboden nadat islamitische leiders hadden gewaarschuwd voor een westerse ,,culturele invasie".

15 reacties

  • Christine Laevers

    6 jaar geleden
    In zovele wetenschappelijke disciplines is het Engels de taal omdat zo vaak teams samengesteld uit verschillende nationaliteiten zouden kunnensamenwerken. Wat is nu toch de trend de laatste tijd van regeringsleiders om de mensen dom te willen houden? Dat gaat niet lukken, denk ik. Die ouwe venten in Iran, wanneer zie je daar eens iemand tegen de vijftig aan die wat in het buitenland heeft gezeten ? Een beetje frisse lucht; is dat zo moeilijk ?
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Net zoals in de rest van de wereld proberen ook in Iran de radicalen de globalisering tegen te houden. Het is vechten tegen de bierkaai. Jongeren pikken dat niet langer. Hier niet, en daar ook niet.
  • Luc Lepoudre

    6 jaar geleden
    Een niet onverstandige maatregel. Sinds Engels en de er rond hangende cultuur ons is opgedrongen na WOII is het met alle waarden, niveau en cultuur de slechte weg op gegaan bij ons.
  • jef vermeulen

    6 jaar geleden
    Er is weer hoop voor onze NGO's en alle werkloze vluchtelingenmedewerkers. Er is een nieuwe invasie op komst.
  • RENE LENAERTS

    6 jaar geleden
    Het aftellen is begonnen voor het regime van de" hogepriesters". Hun verweer is een klein uitstel voor hun val, en wie het nog meemaakte heeft heimwee naar de Sjah van Perzië.