VTM Nieuws
Volledig scherm
© VTM Nieuws

Dader vluchtmisdrijf Schaarbeek had gedronken en is al meermaals veroordeeld wegens diefstal

K.I., de 23-jarige man die gisteren werd opgepakt na het ongeval met vluchtmisdrijf in Schaarbeek, was de bestuurder van de wagen die het ongeval veroorzaakte. Dat bevestigt het Brusselse parket. De man, die al meermaals veroordeeld werd voor diefstallen, had gedronken, aldus nog het parket. 

115 reacties

  • kamiel Beke

    6 jaar geleden
    Zulke criminele gasten kunnen enkel hun misdaad parkoers verder zetten met de hulp van justitie.
  • Bart Deroy

    6 jaar geleden
    Heeft geen nut rijbewijs in te trekken bij deze mensen. Super zware geldboetes, eventueel loonbeslag, verplichte werkstraffen en of gevangenis (zonder voorwaardelijk vrij te komen wegens goed gedrag, ... geen vervroegde vrijlatingen, 10 j. is effectief 10 j. en geen verjaringen (een daad is een daad, of dat nu 5 jaar of 55 jaar na data is)
  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    De Politiek is totaal onbekwaam en kan geen enkel probleem JUIST en CORRECT oplossen . Waarom moeten criminelen en veel plegers telkens opnieuw beschermd worden en 100 kansen krijgen ! Ik pleit voor dwangarbeid bij elke straf ! Niet willen of correct werken is niet vrij komen , en alle kosten van het Gerecht en gevangenissen laten betalen door de criminelen zelf door ze te laten werken al zitten ze 30j !!
  • Willem Janssens

    6 jaar geleden
    Ik spreek het niet goed maar men is hier appelen met peren aan't vergelijken , veroordeeld voor diefstallen is niet hetzelfde als dronken rijden met vluchtmisdrijf . Hoeveel personen zijn er al niet veroordeeld omdat ze te snel gereden hebben hebben als is het maar 1 km te snel , moeten ze die dan ook allemaal in de bak steken omdat ze opnieuw geflitst zijn omdat ze opnieuw 1 km te snel gereden hebben ? Want hier is dan sprake van recidivisme .
  • Gaston Foubert

    6 jaar geleden
    Gevangenissen bijbouwen? Nee hoor, steek ze allemaal een beetje dichter bij elkaar. Ze kunnen om beurten slapen of werken, al 50% plaats gewonnen.