N-VA-voorzitter Bart De Wever reageerde vanochtend op de beschuldigingen van premier Charles Michel.
Volledig scherm
N-VA-voorzitter Bart De Wever reageerde vanochtend op de beschuldigingen van premier Charles Michel. © Photo News

De Wever: “Ik chanteer niemand, geef enkel standpunt van N-VA weer”

Binnenland"Ik chanteer niemand. Ik betreur dat men dat zegt. Ik geef de mening van mijn partij", zo heeft N-VA-voorzitter Bart De Wever vandaag voor aanvang van het partijbestuur gezegd. De Wever is ook categoriek: "Er zal in deze zaak (de zaak-Soedan, red.) geen ontslag komen van Theo Francken". "Ik ben blij met de steun van mijn partijvoorzitter", reageerde staatssecretaris Francken zelf. 

185 reacties

  • Charel Jansens

    6 jaar geleden
    Het enige wat in de kiem gesmoord word zijn jullie leugens ,maar onze tijd komt eraan om af te rekenen.
  • alois philipsen

    6 jaar geleden
    Links kan enkel zagen en klagen, oplossingen voor problemen dat gaat niet want daar heb je brains voor nodig.
  • Herman Cohen

    6 jaar geleden
    Sorry De Wever dit is puur machtswellust en chantage van uwentwege. Ik moet u en uw partij niet maar uiteindelijk verfoei ik evenzeer de platbroekerij van uw coalitiepartners. Zal niet op u stemmen maar zeker niet op uw laffe postjesminded coalitiepartners. Tot in het fornuis.
  • MARC VAN DEN BROEK

    6 jaar geleden
    NVA is dan ook de enigste partij sinds decennia die het wanbeleid en corruptie van vorige legislaturen in de kiem wilt smoren en orde op zaken wilt stellen en dat kunnen de traditionelen partijen met al hun achterban, syndicaten, ziekenfondsen, ea..natuurlijk niet verkroppen, ze voelen hun macht verschrompelen dus alles moet en kan om nva in slecht daglicht te stellen zo gaat dat in de politiek.
  • J-P Deman

    6 jaar geleden
    Wim Vervoort, blijkbaar ben je vergeten hoeveel jaren nva in het Vlaams Parlement zetelde, dus zijn zij ook oorzaak van je zogezegde puinhopen. De slimme Vlamingen stemmen niet voor huichelaars en zij die hun beloftes niet nakomen zoals nu het energiepact. Hun enige realisatie is tot op heden is het uitpersen van de werknemers.