Het boek dat president Trump wilde verbieden en waarin hij door mensen uit zijn directe omgeving als een halve analfabeet, een verwend kind en geestesziek persoon wordt neergezet.
Volledig scherm
Het boek dat president Trump wilde verbieden en waarin hij door mensen uit zijn directe omgeving als een halve analfabeet, een verwend kind en geestesziek persoon wordt neergezet. © AFP

Trump wil vrije meningsuiting aan banden leggen na publicatie boek

Fire and FuryAmerikaans president Donald Trump heeft te kennen gegeven dat hij de vrije meningsuiting aan banden wil leggen in de nasleep van de publicatie van het boek 'Fire and Fury: Inside the Trump White House' van journalist Michael Wolff. Trump meent dat de wetgeving inzake laster en eerroof strenger moet worden. "Dan zou je niet dergelijke zaken krijgen waarbij iedereen eender wat kan zeggen."

40 reacties

  • Marco Maerten

    6 jaar geleden
    Dat gebeurd hier ook al,Apache wordt met ALLE middelen op smerigste manieren tegengewerkt door huurlingen Joeri Dillen en Liesbeth Homans. Helaas voor NVA komt de waarheid steeds meer naar voren,wat te merken is aan de kribbigheid van BDW.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Als hij dat invoert gaat hij zelf het ene proces na het andere aan zijn been krijgen. Want hij doet niets anders dan schofferen en onzin uitkramen.
  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    Voor elke extreemrechtse racist is het recht op vrije meningsuiting nochtans heilig en onvoorwaardelijk en maakt daar ook gretig gebruik van. Of geldt dat recht wel voor hen maar niet voor iedereen?
  • Ricci Latte

    6 jaar geleden
    De waarheid kwetst, zeker bij één der grootste leugenaars op de aarde !
  • Diane Bernaerts

    6 jaar geleden
    De Trumpies zijn plots zo stil?