Denise Fergus, mama van Jamie Bulger.
Volledig scherm
Denise Fergus, mama van Jamie Bulger. © AP

Mama doodgefolterde James Bulger (2) spreekt 25 jaar na gruwelijk drama: "Was ik maar naar rechts gelopen"

"De laatste uren en minuten die ik samen doorbracht met mijn mooie James staan in mijn geheugen gegrift tot aan mijn dood", schrijft mama Denise Fergus in de Mail on Sunday. In het stuk heeft ze het over haar immense verdriet, bijna 25 jaar na de gruwelijke moord op haar zoontje James Bulger door twee tieners. De moeder voelt zich nog altijd schuldig. Ze vervloekt het moment waarop ze de linkerkant opging in plaats van naar rechts te draaien.

32 reacties

  • Leo Dupon

    5 jaar geleden
    Één van de moordenaars Jon Venables kreeg levenslang maar kwam toch vrij in 2001! En nu reeds 2 maal gearresteerd voor in het bezit zijn van kinderporno, wacht men in de UK naar het volgende slachtoffertje? Jon Venables onmiddellijk terug opsluiten en Nu voor levenslang.
  • Line B

    5 jaar geleden
    Als je dit doet als 10 jarige, ben je een rasecht monster! En die krijgen nog bescherming ook? Hoeveel slachtoffers moeten die nog maken?
  • DIRK JULIUS VANDESSEL

    6 jaar geleden
    Met alle middelen dient verhinderd dat deze moeder zich volkomen ten onrechte een schuldcomplex zou aanmeten, het Fatum heeft immers ALTIJD de hoogste troefkaart.
  • Mirthe Michiels

    6 jaar geleden
    Amper 1n jaar wat een onmensen
  • Ikram Gurler

    6 jaar geleden
    Wij leven in een zieke wereld waar mensen op lopen die eigenlijk beesten moeten genoemd worden De mensheid is gemaakt om mekaar kapot te maken de zieke maatschappij !!!