EPA
Volledig scherm
© EPA

"Coutinho -die meteen drie weken out is en veel berichtjes van Luis Suarez kreeg- betaalde 13 miljoen euro van transfer zelf"

Primera DivisionGrote dag voor Philippe Coutinho. Om 13u45 werd de Braziliaan officieel voorgesteld als speler van FC Barcelona - de duurste aanwinst ooit uit het bestaan van de blaugrana. Maar ook een dag die niet goed begon voor de 25-jarige Braziliaan. Tijdens de twee medische tests die Coutinho vanochtend onderging, bleek dat het dijprobleem waarmee hij sukkelt hem drie weken zal kosten. Volgens The Times heeft Coutinho ook een deel van zijn transfer zelf bekostigd: 13 van de 160 miljoen euro zou hij uit eigen zak hebben betaald.

2 reacties

  • Marcus Camps

    6 jaar geleden
    Schandalig gewoon. Als Europa ballen heeft maken ze de deze ranzige transfer ongedaan. Totaal absurd en illegaal dat een speler zelf zijn transfer helpt betalen.
  • chris Scheveneels

    6 jaar geleden
    schandalig zoveel geld om 1 speler je moet jezelf de vraag stellen waar dat geld vandaan komt, wanneer gaan ze daar eens iets aandoen?maar je de internationale voetbal bond is een en al corruptie .....wat wil je van die zakkenvullers