Marcel Vanthilt
Volledig scherm
Marcel Vanthilt © MVT

Marcel Vanthilt brengt op zijn zestigste zijn allereerste solo-album uit

MuziekMet zijn band 'Arbeid Adelt' bracht Marcel Vanthilt al een heleboel albums uit en met de plaat 'Slik' uit 2015 werd hij zelfs nog genomineerd voor een MIA. Maar een eigen solo-album, daarmee wachtte hij tot zijn zestigste. CA$HCA$H heet de plaat en ze komt op 23 maart uit.

3 reacties

  • Ricci Latte

    6 jaar geleden
    Gek is hij die er één cent aan uitgeeft.
  • Eddy Van Hecke

    6 jaar geleden
    Spaar ons daarvan...
  • Paul Segers

    6 jaar geleden
    Wie zou dat nog willen kopen ?????
  1. INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”
    PREMIUM
    tv

    INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

    Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen?
  2. Deze Swifties hebben hun idool altijd bij zich: “Ik kon niet meer wandelen en belandde in een rolstoel. Taylor Swift hielp me erdoor”
    PREMIUM
    2

    Deze Swifties hebben hun idool altijd bij zich: “Ik kon niet meer wandelen en belandde in een rolstoel. Taylor Swift hielp me erdoor”

    Tranen en jolijt bij de Swifties. Na amper een dag is ‘The Tortured Poets Department’ — het nieuwe album van Taylor Swift (34) — de meest gestreamde plaat in de geschiedenis van Spotify. Drie Vlaamse Swifties vertellen over de impact van Taylor Swift op hun leven, de duizenden euro’s die ze al uitgaven aan haar én de boodschap achter het nieuwe album. “Na vijf jaar is mijn sleeve van Taylor Swift af. 7.000 euro, maar mijn vriendin ging meteen akkoord", vertelt Mike (34).