REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Wordt Oprah Winfrey Amerikaans president in 2020?

Doet Oprah Winfrey in 2020 een gooi naar het Amerikaanse presidentschap? Twee vrienden van de talkshowkoningin menen van wel. Oprah maakte afgelopen nacht indruk met een acht minuten durende toespraak op de uitreiking van de Golden Globes. Ze werd er onderscheiden voor haar hele carrière. In de nasleep van de Weinstein-affaire drukte ze actrices en andere vrouwen in Hollywood op het hart dat er andere tijden zitten  aan te komen. "A new day is on the horizon" is hoe ze het zelf verwoordde.

100 reacties

  • Eric Grosemans

    6 jaar geleden
    Idd Tim Moons, en het ergste was dat hij dat tijdens zijn presidentschap ook bleef. Een tweederangsacteur.
  • Roger Geens

    6 jaar geleden
    Dan zou de "Amerikaanse klucht " compleet zijn .Ik denk eerder aan de dochter van Trump ,Ivanka , met de hulp van "papa" en het intussen opgebouwde netwerk zou dat een verfrissing kunnen zijn voor de Amerikaanse bevolking . Laat Oprah de Golden Globes uitreiken en af en toe een televisie uitzending verzorgen ,show kent ze als geen ander .
  • René Schoeters

    6 jaar geleden
    Ze zijn daar allemaal zot aan het worden!
  • Ben De Staercke

    6 jaar geleden
    Philippe Deckers die dame is meer dan iemand die een talkshow 'mag" presenteren. Oprah heeft van niets een media imperium opgebouwd waaronder een aantal televisiestations, is een veelgevraagd spreker in de zakenwereld en 1 van de populairste personen in de VS. dit heeft ze bereikt na een jeugd vol armoede en misbruik gehad. En wat hebt u bereikt?
  • LUC GOORDEN

    6 jaar geleden
    Het ergste is nog dat wij, hier in Vlaanderen al die "flauwekul", vanuit Amerika, maar moeten blijven slikken...Media zou eens wat meer nieuws loeten geven over Europa.. En ook Scandinavië, Oostenrijk e.d. Dan gaan we tenminste weten wat er zoal bij onze buren allemaal plaats heeft !!!!