Kate Middleton fotografeert prinses Charlotte op haar eerste schooldag

Een rood jasje en rode schoentjes: als prinses Charlotte zelf de outfit koos voor haar eerste schooldag, is het duidelijk wat haar lievelingskleur is. Het Britse hof deelde op sociale media twee schattige foto’s van het kleine prinsesje.

tib

De foto’s van Charlotte werden maandagochtend genomen, net voor ze de eerste keer naar de kleuterschool ging. Mama Kate Middleton nam de foto’s zelf op de trappen van Kensington Palace.

Prinses Charlotte gaat niet bij haar broertje George naar Thomas’s Battersea, wel naar ‘Willcocks Nursery School’, een dure privéschool in West Londen. Ouders betalen er zo’n 14.500 pond (16.400 euro) per jaar voor hun kleutertjes.

Voor haar eerste schooldag droeg prinses Charlotte een rood jasje van het merk Amaia Kids van 120 pond (ongeveer 135 euro) en een rugzakje van het merk Cath Kidston met paardjes op. Misschien heeft het kleine prinsesje, net als Queen Elisabeth, een passie voor paarden?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER