© Shutterstock

Vrouw ontdekt bizarre spelregel: speel je Uno echt al heel je leven verkeerd?

Een vrouw uit Houston, in de Amerikaanse staat Texas, heeft in het spelreglement van het kaartspel Uno een vreemde ontdekking gedaan. Ze postte de bizarre spelregel op internet, waar hij ook meer dan honderdduizend andere spelers met verstomming deed slaan.

ehu

© LaToya McCaskill

“Het heeft 35 jaar geduurd om te weten te komen dat ik Uno al sinds ik een kind was verkeerd speel”, aldus LaToya McCaskill op Facebook. “Wisten jullie dat je enkel een +4-kaart mag spelen als je geen enkele andere kaart kan leggen? En dat als je vermoedt dat iemand de kaart onrechtmatig gelegd heeft, die speler zijn kaarten moet tonen? En dat als de speler echt illegaal gespeeld hebben, die 4 kaarten moet nemen, en dat anders de speler die hem uitdaagde er 6 moet nemen?”

McCaskill, die de spelregels las op een moment dat ze zich verveelde, was stomverbaasd door haar ontdekking. En ze was niet alleen. Haar post, die een foto van het reglement bevat, werd al meer dan 116.000 keer gedeeld en kreeg tienduizenden vind-ik-leuks.

“Ik speel dit spel al mijn hele leven verkeerd”, reageert iemand. “Mijn god, ik had geen idee!”, zegt iemand anders. “2018 gaat een verhelderend jaar worden, ik voel het!”, sluit McCaskill met een brede smile af.

© LaToya McCaskill

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer