Nathalie Prins en Gildy Florus
Volledig scherm
Nathalie Prins en Gildy Florus © Kos

Knallende ruzie bij Vlaamse damesgroep: 40 optredens afgelast

ShowbizzZe stonden de voorbije jaren tot 150 keer per jaar op het podium en sierden vaak de Vlaamse hitlijsten, maar Sugarfree is niet meer. Zangeressen Gildy Florus en Nathalie Prins raakten de voorbije weken in een immense ruzie verwikkeld en wensen het podium niet meer te delen.

65 reacties

  • Thierry Piette

    6 jaar geleden
    Nooit van gehoord. Blijkbaar is splitten een reden om bekend te worden en in de boekskes te komen.
  • Lieve van den Eynden

    6 jaar geleden
    Ik vind het erg dat mensen alleen maar commentaar kunnen hebben op deze 2 wat deze 2 dames hebben verzet daar kunnen alleen maar veel van dromen het is spijtig dat zo iets zo moet eindigen maar om daar zo veel negativity over te hebben sorry gaat erover ze hebben op veel plaatsen plezier aan de mensen gegeven en dat is waar muziek om draait vaarwel sugar-free en hopelijk zullen er nog wel meer talenten opduiken
  • Louis Bouduin

    6 jaar geleden
    Ze kunnen dus beter ruzie maken dan zingen. Dat heb je met veel oudere dames. Maar wie zijn ze eigenlijk?
  • Franky Vanhoof

    6 jaar geleden
    Nooit van gehoord! Slechte manager, die er pas nu in slaagt een beetje media aandacht te creëren...
  • Leonarda Van Opbroecke

    6 jaar geleden
    Stekker uitgetrokken?????? Belgische uitspraak geworden?? Nog nooit gehoord van deze madammen. Als zij het nieuws halen met een uitgetrokken stekker is het hooooog tijd dat de burgers in dit land de stekker een uittrekken voor een periode dat ze hogerhand en in de Media weten wat voor echte gevolgen het heeft
  1. Onze reporter op ‘concert van de eeuw’ in Parijs, samen met Vlaamse Swifties: “Wel slikken als er 1.600 euro van je bankrekening gaat”
    PREMIUM
    Reportage
    3

    Onze reporter op ‘concert van de eeuw’ in Parijs, samen met Vlaamse Swifties: “Wel slikken als er 1.600 euro van je bankreke­ning gaat”

    Taylor Swift is zowat de grootste popster van de planeet en dat heeft onze reporter Esther De Leebeeck geweten. Als fan – ‘Swiftie’ in het jargon – was ze dan ook extatisch om de Europese aftrap van haar ‘Eras Tour’ mee te maken in Parijs gisteravond. En met haar vele andere Vlaamse Swifties. “Al jaren heb ik een Taylor Swift-spaarrekening”, vertelt mama Femke (27) uit Niel. Wat maakt Swift anders dan alle anderen? En hoe was het concert waar de halve wereld wil bij zijn nu écht?
  2. Na mislukte zangcarrière: droomt ‘The Voice’-winnaar Glenn Claes van een comeback via ‘Sing Again’?
    PREMIUM
    TV

    Na mislukte zangcarriè­re: droomt ‘The Voi­ce’-win­naar Glenn Claes van een comeback via ‘Sing Again’?

    “Ze beloofden mij een internationale zangcarrière.” Als allereerste winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’ had Glenn Claes (34) hoge verwachtingen, maar zijn muzikale carrière werd een grote teleurstelling. In een openhartig gesprek vertelt hij waarom het misliep en wat hij daaruit leerde. Hij gooide zijn leven over een andere boeg en focust zich nu op zijn gezin en bedrijf. “Er zijn artiesten die een pak beter kunnen zingen dan ik”, aldus Glenn, die in ‘Sing Again’ opnieuw zijn kans waagt.