Thibau Nys met zijn mama Isabelle Nys
Volledig scherm
PREMIUM
Thibau Nys met zijn mama Isabelle Nys © THIRY Romain

Isabelle Nys helpt nu kankerpatiënten in haar kapsalon: "Kinderpruiken bied ik nog niet aan, dat is te zwaar als moeder"

ShowbizzIsabelle Nys (36), de mama van Belgisch kampioen veldrijden Thibau Nys (15), gooit haar leven over een andere boeg sinds haar scheiding van Sven Nys. Ze volgt het vormingstraject ‘Kanker Beauty Professional’ om kankerpatiënten professioneel te kunnen bijstaan in haar kapsalon.

1 reactie

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Dat is wat anders dan de voetbalvrouwen! Dynamisch,brains,mooi. Goed zo Isabelle!
  1. Privéjet van 63 miljoen en luxejacht van 560.000 euro per week: Moulay Hassan is “meest verwende prins” ter wereld
    PREMIUM
    Royalty

    Privéjet van 63 miljoen en luxejacht van 560.000 euro per week: Moulay Hassan is “meest verwende prins” ter wereld

    In Marokko zijn alle ogen gericht op kroonprins Moulay Hassan (20). Maandag opende hij een grote internationale landbouwbeurs, één van zijn eerste belangrijke solo-activiteiten. Koning Mohammed VI (60) rekent op zijn enige zoon om in zijn voetsporen te treden. En net als zijn vader leidt hij nu al een ‘miljardairsleven’, vol met luxewagens en privéjets. “Maar wie ontdekt hoe hij werkelijk leeft, zal niet jaloers op hem zijn.”
  2. Pikantere songs, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels voor K3: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”
    PREMIUM
    muziek

    Pikantere songs, meer volwassen fans en bijgevolg ook roddels voor K3: “Enkel wij kennen de echte waarheid erachter”

    ‘Ik ben een poesje, strijk op je neer en neem de teugels.’ Rode oortjes met hun ‘Beest’ in ‘Liefde voor muziek’. En nu hun musical van ‘De 3 biggetjes’ steeds meer een rijper publiek aantrekt, vaart K3 overduidelijk een volwassenere koers. “Wij zíjn ook geen meisjes meer”, zeggen Hanne (30), Marthe (27) en Julia (21). “Maar volwassen vrouwen die niet enkel over regenbogen willen zingen.” En met een eigen mening als het op geruchten aankomt: zo reageren ze bij ons voor het eerst op de heisa rond hun liefdesleven.