(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © REUTERS

Verkoop van bedrijfswagens blijft stijgen

Ondanks de internationale pleidooien om de groei van het aantal bedrijfswagens in ons land drastisch te beperken, is daar weinig van te merken in de verkoop. Met dank aan de goed draaiende economie groeit de bedrijfsmarkt voor het derde jaar op rij. 

28 reacties

  • Dan Midden

    6 jaar geleden
    grappig is wel dat andere kranten spreken over 300 000 "extra" wagens. HLN is ten minste correct in de zin dat een firmawagen bijna altijd een nieuwe nummerplaat krijgt doch daarom niet altijd een extra wagen is! Meesten worden als occasie verkocht waardoor veel mensen ook met een redelijk moderne wagen kunnen rijden want niet iedereen kan 25 000 op tafel leggen voor een kleine gezinswagen!
  • jean-pierre rejek

    6 jaar geleden
    Er wordt veel geld aan verdiend aan de bedrijfsauto's anders deden de bedrijven het niet ,daar moet toch geen tekening bij gemaakt worden hé milieu nu ziet ge wat een klucht het allemaal is .
  • Bart Vermeiren

    6 jaar geleden
    Samen in de file, gezellig!
  • Jean-marc Geirnaert

    6 jaar geleden
    Niet akkoord, William Becks, vroeger werd er veel meer aan carpooling gedaan door mensen die met eigen wagen naar werk moesten, nu met bedrijfswagen die in veel gevallen enkel dient om op het werk te geraken, rijdt iedereen alleen in bedrijfswagen. Afschaffen dus en de files halveren direct.
  • Ed Buun

    6 jaar geleden
    Schaf het openbaar vervoer gewoon af en bouw er mooie wegen overheen.