Plannen om zondag naar Plopsaland te gaan? Berg ze maar op

© BELGA

Het wordt nu zondag prachtig weer, iedereen is terug in het land en de kinderen moeten niet naar school. Maar als u dacht van de gelegenheid gebruik te maken om een dagje naar Plopsland De Panne of Plopsa Coo te gaan, bent u eraan voor de moeite.

tg

Beide parken zijn zondag namelijk volledig afgehuurd en die dag dus niet toegankelijk voor het grote publiek. Plopsa-fans kunnen de outdoorparken wel zaterdag bezoeken. En wie toch graag binnenblijft, kan heel het weekend terecht in Plopsa Indoor Hasselt en Plopsaqua De Panne.

“Liever gewoon open geweest”

“Uiteraard waren wij bij dit uitzonderlijk mooie weer liever gewoon open geweest voor het grote publiek. Maar dat zijn contracten die lang op voorhand afgesloten worden, zodat we die dagen in onze kalender kunnen opnemen. Wat wij absoluut willen vermijden, is dat mensen hier zondag toekomen en merken dat ze niet binnen kunnen”, zegt Bart Gouwy van Plopsaland.

Plopsaland De Panne wordt zondag ingenomen door de familiedag van N-VA, Plopsa in Coo is afgehuurd door een Luiks bedrijf. De prijs voor een bedrijf of organisatie om het park af te huren, wordt niet gecommuniceerd. “Er zijn verschillende formules: je kan gewoon tickets kopen, maar sommigen kopen ook onze eigen munt, de Plopsa, om uit te delen onder de aanwezigen. Daarmee kunnen ze dan terecht in de horeca of de winkeltjes in het park”, aldus Gouwy.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen