© VRT

Nieuw gezicht op de set van ‘Thuis’: “Ik wil dit graag voor lange tijd doen”

De kijkers van ‘Thuis’ zullen binnenkort kennismaken met een nieuw gezicht. Niemand minder dan acteur Maarten Bosmans (40) krijgt een rol in de soap. Naar verluidt zal het slechts om een gastrol gaan.

nadb

Televisiekijkende Vlaanderen kent acteur Maarten Bosmans vermoedelijk nog uit de serie ‘Flikken’ en iets recenter ‘Loslopend Wild en Gevogelte’, waarvan het nieuwe seizoen deze dinsdag van start gaat.

Maar heel binnenkort duikt Maarten ook op in het grootste kijkcijferkanon van Eén: ‘Thuis’. Hij staat zelfs al enkele maanden op de set, verklapt hij in Dag Allemaal.

© Gary BREYSSEM N1371

“Ik ben al aan het opnemen sinds oktober en heb lang moeite moeten doen om dit geheim te houden. Maar nu kan ik niet langer zwijgen. Ik zal vaak te zien zijn naast Waldek”, zegt hij.

Hoe lang hij precies mag blijven, is nog niet duidelijk. Maar zijn eerste verschijning in de soap staat gepland voor volgende week. “Ik steek het zeker niet onder stoelen of banken: ik wil dit graag voor lange tijd doen. ’t Is zo’n plezante werkomgeving, ik heb leuke collega’s… En laten we eerlijk zijn: met vier kinderen is een beetje financiële zekerheid geen overbodige luxe.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer