Ivan Tomecak.
Volledig scherm
Ivan Tomecak. © WDK

Winterstages 9/01 (#1): Tomecak maakt intrede bij Club - Oefeningen voor Sels met... driehoekige ballen - Tennisvoetbal voor Essevee

WinterstagesOnze Belgische eersteklassers trekken deze periode massaal op winterstage. Hoe verlopen er hun trainingen en kunnen ze hun oefenmatchen winnend afsluiten? Mis niets van hun acties dankzij deze negen dagen lange liveblog, mét focus op de beste foto’s, de beste video’s en de leukste weetjes!

8 reacties

  • Tim Bogmans

    6 jaar geleden
    de laatste die deze verdiende was T. Hazard. De meest onverdiende ging naar Dennis Praet
  • Dany Herman

    6 jaar geleden
    Dat zijn geen driehoekige ballen, der is geen geld meer om er lucht in te steken na al die vedetten die ze gekocht hebben of is het denken te kopen
  • eduard janssens

    6 jaar geleden
    Onze Belgische competitie stelt niet veel voor ook wat hier rond loopt , en daarmee is alles gezegd .Je moet maar eens nagaan na al die jaren wat de gouden schoen nog heeft voorgesteld nadien , en dan zeg ik niks meer dan krijgen ze het gewoon hoog in hun bol en gaan naast hun schoenen lopen.Je kan ze zo opnoemen ze gaan naar het buitenland en je hoort er niks meer van .
  • willems michel

    6 jaar geleden
    Didier, wie heeft de laatste jaren wel de gouden schoen verdiend ?
  • Nolle Verdonck

    6 jaar geleden
    @ Didier, praet en tielemans verdienden hem wel hé. 2spelers waar anderlecht in de pers heeft mee zitten leuren om een hoge transferprijs te kunnen vangen. Vormer verdient de gouden schoen dan ook. Bij anderlecht en gent loopt er zo geen speler rond.