ANP
Volledig scherm
© ANP

Nederlandse politie staat voor raadsel: vluchtende mannen springen van balkon op derde verdieping, dode man gevonden in appartement

In het appartement in Breda van waaruit vanochtend twee vluchtende verdachten naar beneden zijn gesprongen, heeft de Nederlandse politie een dode man aangetroffen. De politie staat voor een raadsel, zegt een woordvoerder.

9 reacties

  • Martine Rochtus

    6 jaar geleden
    Das nu eens goed nieuws ...ze zouden allemaal moeten springen ..het enige nadeel is da we er nu nog geld moeten insteken om ze te verzorgen
  • George P Martou

    6 jaar geleden
    ja en de bevolking moet nu betalen voor die gasten hun verzorging en verdediging en wandaden !! hopelijkzullen ze achteraf niet meer in staat zijn om weg te lopen laat staan om wandaden te plegen ! ze zullen dan misschien nog invaliditeit trekken op kosten van ? gerecht is krom ! misdadigers worden gepamperd, slachtoffers vergeten !
  • Geens Rik

    6 jaar geleden
    oei oei... Als het maar geen buitenlanders zijn anders hebben die agenten weer problemen door het plegen van ongeoorloofd geweld.
  • jean-pierre rejek

    6 jaar geleden
    laat ze maar creperen en niet te veel eieren onder leggen hé.
  • Harm Tim

    6 jaar geleden
    Dan moet je maar niet vluchten voor de politie........troffen agenten in hun auto vuurwapens aan, dat zegt al genoeg..... opsluiten die lieden.