BrunoPress/PhotoShot / Brunopress
Volledig scherm
© BrunoPress/PhotoShot / Brunopress

Doosje Polly Pocket is 9.000 euro waard: levert jouw oud speelgoed ook een fortuin op?

Goed nieuws voor wie vroeger veel met Polly Pocket speelde. De minuscule poppetjes en dito huisjes zijn namelijk geld waard. Veel geld. Het speelgoed uit de jaren 90 haalde deze week het nieuws omdat het over de toonbank gaat voor - hou je vast - een slordige 8.000 pond, omgerekend zo'n 9.000 euro. Waar hadden we dat ding ook alweer gelaten?

14 reacties

  • Carina Vica

    5 jaar geleden
    Ik heb hier een 54 tal hotwheels in perfecte staat ongeveer 20 jaar geleden aangekocht , staan al maanden te koop maar krijg ze niet verkocht , niemand wil er 50 euro aan geven laat staan meer , maar ik kan ze beter bijhouden wie weet bij een tiental jaren wat een rijkdom ik dan bewaard heb, net zoals een zwart-rood Karl may boek enz ,
  • Jurgen Meurs

    6 jaar geleden
    De prijzen die ze aanhalen voor de lego is enkel voor sets nieuw en ongebruikt in de doos en zelfs dan zijn ze aan de hoge kant, dat piraten fort nieuw bvb zit gemiddeld aan 1500 €, de tweedehands versie zou toch 100 à 150 € moeten opleveren maar zoals alles op de tweedehandsmarkt bepalen de kopers de prijs.
  • lucien luyten

    6 jaar geleden
    Hier zitten ook verzamelaars die goedkoop willen aankopen, de prijs minimaliseren is hun kunst !
  • Nick Kiekens

    6 jaar geleden
    Bij wie kan je pokemon kaarten verkopen?
  • Bart Verstraete

    6 jaar geleden
    Inderdaad Johannes Martens!! Ik heb ook mijn bedenking bij dit artikel! Voor hetzelfde geld zit hier een marketingbureau van een 2de hands site of een 2de hands tv-programma zoals "rijker als je denkt" achter om naïeve zieltjes te winnen.