Wouter Van Besien.
Volledig scherm
Wouter Van Besien. © BELGA

Van Besien: "N-VA stelt zich bijzonder arrogant op, van dat soort politiek moeten we af"

Groen-kopman en Samen-lijsttrekker Wouter Van Besien vindt dat de N-VA in Vlaanderen en Antwerpen op een weinig democratische manier aan politiek doet. "De N-VA gaat van dictaat naar dictaat." En dat moet veranderen, zo zei hij in het VTM Nieuws-programma Demeulemeester in Debat. Om de woningnood in Antwerpen aan te pakken, wil hij richtprijzen voor huurwoningen invoeren.

427 reacties

  • wilfried stockmans

    6 jaar geleden
    hij zit altijd te spreken voor betere omgeving voor de mensen zuiverder lucht maar van veiligheid voor de mensen die hier geboren zegt hij niks ,wel ik zal mijn tuintje zelf wel groen houden ik heb daarvoor die zeveraars van groen niet meer nodig zij willen ons land kapot . dus geen groene klootzakken die hier de plak willen zwaaien denk daaraan hé mensen als het verkiezingen zijn .
  • wilfried stockmans

    6 jaar geleden
    Van Besien gaat ne keer met modder gooien zie ,want hij verwijt een ander daarmee altijd , je moet van uw eigen krachten uitgaan en wat je voor ons land al hebt gedaan,Dus kijk naar jullie eigen boezem en je moet anderen niet slecht maken om meer stemmen te krijgen zoiets dat kan iedereen
  • baptist Van der Straete

    6 jaar geleden
    Meeuws gooit de hoofddoek nog niet in de ring of hoe zeggen ze dat in Antwerpen?
  • Jan Slosse

    6 jaar geleden
    Daar zijn de socialisten toch zelf mee begonnen e
  • emile deckers

    6 jaar geleden
    Ik hou mijn hart vast als groen aan de macht komt. Ze maken de economie kapot. Groen houdt meer van het vreemde volk dan van eigen volk. Als groen aan de macht komt krijgen we geen Antwerpen meer maar " Klein Marokko" . Ik weet nog goed dat groen eenmaal aan de macht kwam en dat vele bouwgronden verdwenen en groene zone werd. Daarna was het gedaan met groen.